Νέα / Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

26/6/2018
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!....Στον ηλεκτρικό πίνακα σας πρέπει να έχετε αντιηλεκτροπληξιακό.

Η Ιστορία του ψυγείου.

10/1/2018
Όταν οι πρόγονοί μας ανακάλυπταν μια "σατανική" συσκευή: .... Το ψυγείο! ..... Θυμάμαι ακόμη όταν ήμουν μικρός, το φανάρι που κρεμόταν σε ένα σκιερό μέρος και φιλοξενούσε ότι δε χώραγε το ψυγείο-παγωνιέρα. Ναι, καλά το διαβάσατε. Παγωνιέρα! Ή ψυγείο πάγου, αν θέλετε πιο επίσημα........ ( Το 1952 παρήχθη το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό ψυγείο. ) Το ψυγείο είναι συσκευή που λειτουργεί ως μέσο αποθήκευσης.

TO ΠΡΩΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

15/6/2017
Το πλυντήριο ρούχων είναι ηλεκτρική (επαγγελματική ή οικιακή) συσκευή, που σκοπό έχει το πλύσιμο των ειδών ρουχισμού και λοιπών υφασμάτων. Ο όρος πλυντήριο χρησιμοποιείται μόνο στις συσκευές/μηχανές που αντλούν νερό σαν κύριο μέσο καθαρισμού (π.χ. πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο αυτοκινήτων), σε αντίθεση με το στεγνό καθαρισμό (που χρησιμοποιεί εναλλακτικά υγρά καθαρισμού και εκτελείται κατά κύριο λόγο από ειδικές επιχειρήσεις).

Μερικές χρήσιμες συμβουλές

15/6/2017
Πολλές φορές ξοδεύουμε χρήματα για την καλαισθησία μας όχι όμως για την ασφάλεια μας. Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές: ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ – ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές ηλεκτρικές συσκευές (εικόνες), που διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων. Η χρήση αυτών των συσκευών πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή για να αποφεύγει κανείς τον κίνδυνο ατυχήματος. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να ακολουθούνται οι εξής οδηγίες: